Κόστος για την Κατασκευή

” ή μήπως Κόστος για την Ποιότητα “

Πόσο κοστίζει, κατά μέσο όρο, μια ιστοσελίδα;

Σκεφθείτε το λίγο… Όταν επιλέγετε μέτριες λύσεις πως περιμένετε να έχετε μεγάλα αποτελέσματα; Δεν υπάρχει μέση ιστοσελίδα, υπάρχει η απρόσεχτη ιστοσελίδα, η ερασιτεχνική ή η σύγχρονη, η επαγγελματική…

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι κάθε ιστοσελίδα δημιουργείται για μια συγκεκριμένη εταιρεία, με συγκεκριμένες ανάγκες και συγκεκριμένο στόχο. Εσείς θα πρέπει να καθορίσετε τους δικούς σας στόχους.

Σύμφωνα με τους στόχους σας, τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε, τις εντυπώσεις που θέλετε να δημιουργήσετε, θα κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας.

 

 

Αν το κόστος υπερβαίνει το budget σας

Υπάρχουν πολλά σημεία κατά την πλήρη κατασκευή μιας ιστοσελίδας, όπου μπορούν να οργανωθούν και να υλοποιηθούν σε βάθος χρόνου. Έτσι θα μπορέσετε να αποκτήσετε την ιστοσελίδα που θέλετε, ενώ βήμα-βήμα με τον καιρό θα περνάτε στο επόμενο στάδιο. Το πιο σημαντικό; Θα είστε πάντα εντός προϋπολογισμού, μα όταν τελειώσετε θα έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα, μια επιτυχημένη ιστοσελίδα, κι αν νομίζατε αρχικά ότι το κόστος είναι μεγάλο, θα έχετε ήδη κάνει απόσβεση των χρημάτων.

Υπάρχει ένα ρητό για την σχέση ποιότητα/τιμή που λέει πως :Ό,τι Πληρώνεις Παίρνεις
κι ένα ακόμη που υπολογίζει το κόστος χρονικά:Το φθηνό είναι πάντα πιο ακριβό
Στον κόσμο της πληροφορικής και των ηλεκτρονικών συστημάτων ισχύουν και τα δύο ρητά.

 

 

Όταν πρόκειται να αγοράσουμε, όλοι κοιτάμε το πιο φθηνό

Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας, άλλος να ζητάει πολλά και άλλος πολύ λίγα. Βέβαια όταν πρόκειται να αγοράσουμε, όλοι κοιτάμε το πιο φθηνό ώστε να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Επειδή, όμως, ο κόσμος της πληροφορικής είναι πολύ μεγάλος και εύκολα κάποιος μπορεί να αποκαλυφθεί για τα παραπλανητικά διαφημιστικά του, καλό θα είναι να κάνετε μια αναζήτηση και σε μερικά μεγάλα ελληνικά φόρουμς όπου οι χρήστες μιλούν ελεύθερα μεταξύ τους και αναλύουν τις περιπτώσεις αυτές.

 

 


 

 

ideas_Web_DesignΕμείς στην webgrab έχουμε βρει τον τρόπο να κρατάμε το κόστος όσο πιο χαμηλά μπορούμε, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουμε την ποιότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Δουλεύουμε ως ομάδα και όχι ως εξωτερικοί συνεργάτες, προσφέρουμε πλήθος επιλογών και ολοκληρωμένων λύσεων, μπορούμε και αναλαμβάνουμε τις εργασίες από την αρχή, με σωστή σειρά και χρονοδιάγραμμα.

Google+