Τύποι Ιστοσελίδων

” Καταγράψτε τις ανάγκες σας “

Στατική ή Δυναμική ιστοσελίδα ;

Στατική είναι η ιστοσελίδα όπου το περιεχόμενό της , φωτογραφίες – εικόνες – κείμενα , είναι μόνιμα. Θα δημιουργηθούν από εμάς και θα μπορούν να αλλάξουν μόνο από εμάς ή όποιον έχει γνώσεις προγραμματισμού.

 

Δυναμική είναι η ιστοσελίδα όπου το περιεχόμενο της μπορεί να αλλάζει συνεχώς , είτε από εσάς είτε από τους επισκέπτες που σχολιάζουν , απαντούν ο ένας στον άλλο κτλ… Οι αλλαγές σε μια δυναμική σελίδα γίνονται από τα μέλη – διαχειριστές μέσα από το πάνελ διαχείρισης.

 

 

Οι στατικές ιστοσελίδες είναι κατάλληλες για :

γάμους -βαφτίσεις , βιογραφικά σημειώματα , μικρές επιχειρήσεις , ανάρτηση ισολογισμών , ελεύθερους επαγγελματίες , καφετέριες , και γενικά σελίδες που δεν θα χρειάζονται συνεχή ανανέωση.

 

 

Οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι κατάλληλες για :

παρουσίαση ταυτότητας , παρουσίαση και πώληση προϊόντων , παρουσίαση υπηρεσιών , εταιρείες μικρές και μεγάλες , ελεύθερους επαγγελματίες , άμεση επικοινωνία , ηλεκτρονικά καταστήματα , ενημέρωση , blogs , forums , προσωπικά λευκώματα , online μαθήματα , online delivery , και πολλά ακόμη…

Επιλέγοντας δυναμική ιστοσελίδα μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι και ένα κοινωνικό δίκτυο όπως το facebook και το twitter (Πολλές εταιρείες διαθέτουν για να επικοινωνούν τα στελέχη τους)

 

 

Ειδική κατηγορία δυναμικής ιστοσελίδας αποτελούν τα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop)

Τα eshop αποτελούν καθαρές σελίδες πώλησης , οπότε και όλος ο κώδικας είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να χρησιμοποιεί όλους τους πόρους για την σωστή εμφάνιση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος , για την ασφαλή συναλλαγή χρημάτων και πολλών άλλων λειτουργιών marketing.

 

 


 

 

ideas_Web_DesignΗ σωστή επιλογή είναι αυτή που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας εμφανίζοντας ένα προσεγμένο και επαγγελματικό προφίλ.

 

Η λάθος επιλογή θα είναι για παράδειγμα να επιλέξετε μια δυναμική ιστοσελίδα , και στην συνέχεια από μία σελίδα παρουσίασης της εταιρείας σας να θελήσετε να ενσωματώσετε λειτουργίες πώλησης.

Όχι ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο , αλλά σίγουρα καταλαβαίνετε ότι θα είναι πολύ καλύτερη επιλογή εάν από την αρχή επιλέξετε ότι χρειάζεστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Google+