Ίντερνετ και Ιστοσελίδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SCROLL

Μία ακόμη ιστοσελίδα ή μια ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ?

 

Πολλές φορές οι πελάτες μάς ζητούν να σχεδιάσουμε μία σελίδα διαφορετική από όλες τις άλλες, να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και ταυτόχρονα να αντιπροσωπεύει τους ίδιους ή το προφίλ της εταιρείας τους. Ο σχεδιασμός αυτός είναι κάθε φορά μία νέα πρόκληση για την ομάδα μας, η οποία δίνει το 100% των δυνατοτήτων της και, με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνει να δημιουργήσει από το μηδέν κάτι εντυπωσιακό, μοντέρνο και με υψηλή αισθητική.

 

Ανοίξτε όποια σελίδα σας αρέσει και σας έχει κάνει εντύπωση. Παρατηρήστε πώς είναι σχεδιασμένη.

Τι σημασία έχει ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ?

 

Όπως σε κάθε μαγαζί ή γραφείο υπάρχουν στοιχεία εντυπωσιασμού (πχ ο φωτισμός), υπάρχει μία μεγάλη πινακίδα ή η βιτρίνα, έτσι και σε μία ιστοσελίδα πρέπει να να υπάρχει το προφίλ το δικό σας ή της εταιρείας σας, τα χρώματα, το ύφος και το ανάλογο μέγεθος.

“Υπάρχει συνέχεια πραγμάτων, ένας συνδυασμός που γίνεται με όλα τα οπτικά στοιχεία”

Πάρτε για παράδειγμα το λογότυπο, τον τίτλο της επιχείρησης και το φόντο. Φανταστείτε ένα όμορφο λογότυπο στο πάνω αριστερά τμήμα της ιστοσελίδας συνοδευμένο από τον τίτλο της επιχείρησης με επιβλητική γραμματοσειρά που έρχεται σε αντίθεση με το φόντο της ιστοσελίδας. Όσο πιο πολύ ταιριάζουν αυτά τα τρία στοιχεία μεταξύ τους, τόσο μεγαλύτερη εντύπωση προκαλείται στον επισκέπτη.

Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά γραφικά και να δώσουμε το ύφος που επιθυμείτε.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε το λογότυπο σας, διαφημιστικά φυλλάδια, διαφημιστικές εικόνες, την ιστοσελίδα με χρώματα και εικόνες, ενημερωτικά emails στο ύφος και τα χρώματα της ιστοσελίδας και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με τα γραφικά.

Στην ουσία, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τηλέφωνο Γραφείου : 23315-03428
Email : info@webgrab.gr