Ίντερνετ και Ιστοσελίδα

ΠΑΡΟΧΕΣ

SCROLL

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξεις ΝΕΟ E-SHOP ?

 

Κάθε επιχείρηση είναι τόσο ισχυρή όσο οι βάσεις πάνω στις οποίες αναπτύσσεται. Για αυτό στη WebGrab ξεκινάμε την κατασκευή κάθε e-shop από το μηδέν για να γίνουν όλα σωστά και να μπορέσουμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε επαγγελματία.

Δεν υπάρχει ένα πρότυπο που εξυπηρετεί αυτόματα όλες τις περιπτώσεις, πράγμα που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Για αυτό, σε κάθε περίπτωση, αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο για να γνωρίσουμε την κάθε επιχείρηση που απευθύνεται στη WebGrab για να καλύψει τις διαδικτυακές της ανάγκες και συνεργαζόμαστε στενά με κάθε επαγγελματία για να συμβουλεύσουμε σχετικά με τις σωστές μεθόδους ανάπτυξης και μαζί να πραγματοποιήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

E-shop όπως το ονειρεύεστε για νέους ΠΕΛΑΤΕΣ !

 

Ο βασικός στόχος ενός e-shop είναι διπλός: Να ικανοποιεί αισθητικά τον ιδιοκτήτη, αλλά και τον επισκέπτη, ενώ παράλληλα διευκολύνει την περιήγηση στα προϊόντα και την πραγματοποίηση αγορών. Ίσως φαίνεται αρκετά απλό, και για εμάς είναι, αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που απαιτεί τεχνογνωσία, καλή οργάνωση και μεθοδικότητα.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο υποκατάστημα μιας επιχείρησης που χρειάζεται ξεχωριστή φροντίδα. Και η WebGrab βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του επαγγελματία που θέλει να το διαχειριστεί σωστά και να αυξήσει τις πωλήσεις του. Είτε πρόκειται για την κατασκευή του e-shop είτε για την ενημέρωσή του με υλικό και προϊόντα είτε για διαδικτυακή διαφήμιση.

Στη Webgrab δεν στήνουμε eshop σε WordPress και WooCommerce. Δεν στηριζόμαστε σε μία ιδανική πλατφόρμα για blog και αρθρογραφία όπου με ένα plugin προσπαθεί να γίνει πλατφόρμα για ηλ. κατάστημα, αλλά βασιζόμαστε εξαρχής σε μία πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για ηλεκτρονικά καταστήματα και εμπόριο. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε Opencart και Prestashop. Διαμορφώνουμε όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και τις λειτουργίες όπως εσείς επιθυμείτε, κυρίως γράφωντας κώδικα στον πυρήνα και όχι μόνο με την αγορά και χρήση Plugins.

Γι’αυτό και τα eshop που φτιάχνουμε δουλεύουν σωστά, με ασφάλεια, με σωστή μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη.

Τι προσφέρει ένα E-SHOP ?

 

Όπως και τα φυσικά καταστήματα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει δυνατότητες περιήγησης στους ψηφιακούς διαδρόμους, σύγκριση προϊόντων, προσθήκη στο ψηφιακό καλάθι, πληρωμή στο ψηφιακό ταμείο, ενώ οργανώνει και στατιστικά στοιχεία για την καταναλωτική συμπεριφορά των επισκεπτών. Δε σταματά, όμως, εκεί. Ο χώρος είναι -πρακτικά- απεριόριστος και μπορεί να υποδεχθεί εκατοντάδες ή και χιλιάδες πελάτες ταυτόχρονα.

Επιπλέον, χειρίζεται μόνο του τις ανάγκες των πελατών, είτε πρόκειται για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα είτε για τη διαδικασία πληρωμής, χωρίς να απαιτείται η συνδρομή υπαλλήλου.

Για να εκμεταλλευτεί πλήρως μια επιχείρηση όλες αυτές τις ευκολίες που περιλαμβάνει ένα e-shop, η WebGrab φροντίζει τη σωστή εμφάνιση στους επισκέπτες, την πρακτική πλατφόρμα διαχείρισης της αποθήκης, αλλά και τη λειτουργικότητα του συστήματος πληρωμών. Η σωστή εξυπηρέτηση είναι ένα βασικό κεφάλαιο κάθε επιχείρησης, εξίσου σημαντικό με την εμφάνιση για να μετατραπούν οι επισκέπτες σε πελάτες.

Όλοι οι επαγγελματίες γνωρίζουν τη σημασία της βιτρίνας ενός καταστήματος. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για μία βιτρίνα που μπορεί να προβληθεί σε χρήστες του Ίντερνετ σε όλο το πλανήτη. Την ίδια στιγμή χρειάζεται να διευκολυνθούν αυτοί οι επισκέπτες να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη!

Όλοι οι παραπάνω τομείς από κοινού συνδυάζονται προκειμένου να επεκτείνετε την επιχείρηση και το πελατολόγιό σας και να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που παρέχει ο χώρος του διαδικτύου. Και σε αυτό το ταξίδι η WebGrab βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας για να ανακαλύψετε τα κέρδη που προσφέρει η δημιουργία ενός λειτουργικού και αποδοτικού e-shop.

 

 

Κανείς δε θα ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας όσο εσείς. Στη WebGrab, όμως, είμαστε πάρα πολύ κοντά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τηλέφωνο Γραφείου : 23315-03428
Email : info@webgrab.gr