Ίντερνετ και Ιστοσελίδα

Guidelines

Έχουμε ετοιμάσει τον παρακάτω οδηγό για να μάθετε και να ανακαλύψετε τι ισχύει στον κόσμο του internet.

SCROLL

Πόσο κοστίζει, κατά μέσο όρο, μια ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ?

 

Σκεφτείτε το λίγο… Όταν επιλέγετε μέτριες λύσεις πώς περιμένετε να έχετε μεγάλα αποτελέσματα; Δεν υπάρχει μέση ιστοσελίδα, υπάρχει η απρόσεχτη ιστοσελίδα, η ερασιτεχνική ή η σύγχρονη, η επαγγελματική…
Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι κάθε ιστοσελίδα δημιουργείται για μια συγκεκριμένη εταιρεία, με συγκεκριμένες ανάγκες και συγκεκριμένο στόχο.

Εσείς θα πρέπει να καθορίσετε τους δικούς σας στόχους.
Σύμφωνα με τους στόχους σας, τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε, τις εντυπώσεις που θέλετε να δημιουργήσετε, θα κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας.

Υπάρχει ένα ρητό για την σχέση ποιότητας/τιμής που λέει πως: Ό,τι Πληρώνεις Παίρνεις κι ένα ακόμη που υπολογίζει το κόστος χρονικά: Το φθηνό είναι πάντα πιο ακριβό Στον κόσμο της πληροφορικής και των ηλεκτρονικών συστημάτων ισχύουν και τα δύο ρητά.

Θέλετε κάτι ΦΘΗΝΟ ?

 

Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας, άλλος να ζητάει πολλά και άλλος πολύ λίγα. Βέβαια όταν πρόκειται να αγοράσουμε, όλοι κοιτάμε το πιο φθηνό ώστε να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Επειδή, όμως, ο κόσμος της πληροφορικής είναι πολύ μεγάλος και εύκολα κάποιος μπορεί να αποκαλυφθεί για τα παραπλανητικά διαφημιστικά του, καλό θα είναι να κάνετε μια αναζήτηση και σε μερικά μεγάλα ελληνικά forums όπου οι χρήστες μιλούν ελεύθερα μεταξύ τους και αναλύουν τις περιπτώσεις αυτές.

Εμείς στην WebGrab έχουμε βρει τον τρόπο να κρατάμε το κόστος όσο πιο χαμηλά μπορούμε, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουμε την ποιότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Δουλεύουμε μαζί σας ως ομάδα και όχι ως εξωτερικοί συνεργάτες, προσφέρουμε πλήθος επιλογών και ολοκληρωμένων λύσεων, μπορούμε και αναλαμβάνουμε τις εργασίες από την αρχή, με σωστή σειρά και χρονοδιάγραμμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τηλέφωνο Γραφείου : 23315-03428
Email : info@webgrab.gr