Ίντερνετ και Ιστοσελίδα

ΠΑΡΟΧΕΣ

SCROLL

Τι μου προσφέρει μια ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ?

 

Το κυριότερο όφελος της διαδικτυακής παρουσίας είναι η αναγνωρισιμότητα που προσφέρει και το ευρύτερο κοινό που προσελκύει.

Όπως ο στόχος κάθε ατόμου είναι να ξεχωρίσει, έτσι και η WebGrab στοχεύει στο κάθε ιστοσελίδα να κερδίζει τις εντυπώσεις και να έχει το δικό της χαρακτήρα. Είτε πρόκειται για επαγγελματική ιστοσελίδα επιχείρησης είτε για προσωπική, μπορούμε να παρέχουμε την τεχνογνωσία μας ούτως ώστε να αποτυπωθούν οι ιδέες σας, όπως τις φαντάζεστε, στο διαδίκτυο. Αυτή είναι η αρχή την οποία η WebGrab εφαρμόζει μεθοδικά: Καταλαβαίνουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες του κάθε πελάτη και προτείνουμε την ολοκληρωμένη στρατηγική που θα ενισχύσει τη διαδικτυακή παρουσία του για να πετύχει αυτούς τους στόχους.

Τι μου προσφέρει μια ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WEBGRAB ?

 

Kατασκευή ιστοσελίδας δε σημαίνει απλά μεταφορά υλικού στο διαδίκτυο. Σημαίνει δημιουργική παρουσίαση αυτού του υλικού, ανάλυση του ανταγωνισμού και μεθοδική προώθηση. Η WebGrab αναλαμβάνει όλο το φάσμα διαδικτυακών υπηρεσιών που πλέον θεωρούνται αναγκαίες.

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την εξαρχής δημιουργία κώδικα και γραφικών στοιχείων που αφορούν την κατασκευή και την προβολή ιστοσελίδας, είτε στατικής είτε δυναμικής. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη διαδικτυακή προώθησή της, στρατηγικά οργανωμένης, σύμφωνα με τις απατήσεις του σύγχρονου marketing. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε στο νέο, διαδικτυακό, κεφάλαιο που θέλετε να ανοίξετε.

Πως ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ?

 

Έχει γίνει της μόδας και σχεδόν όλοι πλέον γνωρίζουν την πλατφόρμα της WordPress. Φυσικά και χρησιμοποιούμε την WordPress σε πολλές περιπτώσεις, όμως όχι σε όλες. ΌΧΙ ΠΑΝΤΑ.

Όταν πρόκειται να φτιάξουμε μία απλή στατική σελίδα με λίγο περιεχόμενο για έναν ελεύθερο επαγγελματία (ιατρό, δικήγορο κτλ.) δεν θα επιλέξουμε την WordPress. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να φορτώσουμε 50mb κώδικα για να μπορέσουμε με ένα δωρεάν template να αλλάξουμε εικόνες – κείμενα και να πούμε ότι Δημιουργήσαμε ένα site ακόμη.

Αντίθετα, σε αυτές τις απλές περιπτώσεις, θα γράψουμε τον κώδικα από την αρχή μέχρι το τέλος, με φιλικό seo και πολύ γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης αφού το τελικό αποτέλεσμα δεν θα ξεπερνάει τα 4mb. Γνωρίζουμε ότι σχεδόν κανένας ανταγωνιστής μας δεν το κάνει αυτό, αλλά στην Webgrab θέλουμε να έχετε ότι καλύτερο σε σχέση με τις ανάγκες σας, να πληρώνετε όσο πιο λίγο γίνεται για έναν αξιόπιστο server και να έχετε όλες τις προϋποθέσεις να εμφανιστείτε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης χωρίς επιπλέον κόστος.

Επιπλέον, σε περιπτώσεις αυξημένων αναγκών ή πολύ περιεχομένου, θα βασιστούμε στην WordPress αλλά θα γράψουμε τον κώδικα για το πρότυπο εμφάνισης (template) από την αρχή, ώστε να είναι και πάλι seo έτοιμη με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης, χωρίς περιττά ερωτήματα στη βάση δεδομένων.

Η εναντίωση μας με τον τρόπο που εργάζονται οι περισσότεροι ανταγωνιστές μας είναι στο γεγονός ότι προσπαθούν να βασιστούν σε ένα έτοιμο πρότυπο, το οποίο δεν μπορούν να φέρουν στα μέτρα τους αλλά συμβιμβάζοντε οι ίδιοι και τοποθετούν στα διάφορα σημεία όσες σειρές κείμενο χωράει το πρότυπο και αλλάζουν τις εικόνες ώστε να χωρέσουν. Από την άλλη εμείς, δημιουργούμε και βγάζουμε το οπτικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι η σελίδα σας μπορεί να αντέξει αυξημένη επισκεψιμότητα, να αξιολογηθεί υψηλά από τις μηχανές αναζήτησης και να έχει όλες τις custom λειτουργίες που χρειάζεστε.

Στη WebGrab προσαρμόζουμε κάθε δημιουργία μας στις ιδιαιτερότητες του πελάτη, με τις σωστές βάσεις και εφαρμόζοντας ολοκληρωμένη στρατηγική προκειμένου να προσεγγίσει ευκολότερα και μεγαλύτερο κοινό.

Η WebGrab δημιουργεί την κάθε ιστοσελίδα από το μηδέν και αναλαμβάνει την υποστήριξη σε όλες τις ανάγκες που την αφορούν. Και έχουμε συνεχώς ως αρχή όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε να ολοκληρώνονται σαν να πρόκειται για τη δική μας. Είμαστε αυστηροί, τελειομανείς και ικανοποιούμαστε δύσκολα.

Για αυτό καταφέρνουμε να μην έχουμε απαιτητικούς πελάτες, αλλά ικανοποιημένους συνεργάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τηλέφωνο Γραφείου : 23315-03428
Email : info@webgrab.gr