Τι χρειάζεται

Web Hosting και Φιλοξενία αρχείων σε servers που προσφέρουν γρήγορη ταχύτητα, ασφάλεια και συνεχή λειτουργία

Για κάθε ιστοσελίδα υπάρχουν κάποιες βασικές υποδομές, για τις οποίες πρέπει να πληρώσετε.

Το πόσο θα πληρώσετε έχει να κάνει με τις ανάγκες σας, τις λειτουργίες της ιστοσελίδας σας  

και την επισκεψιμότητα που θα έχει. Έτσι, σε γενική εικόνα θα πληρώσετε για :

 

Domain name + Web Hosting + Κατασκευή Ιστοσελίδας

 

Domain name είναι το όνομα που θα έχει η ιστοσελίδα σας, και θα είναι της μορφής www.όνομα.gr. Ανάλογα με την κατάληξη που θα έχει το όνομα σας, υπάρχει μια τιμή.

Web Hosting είναι ο server που θα φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας. Αν φιλοξενούσατε τα αρχεία στον υπολογιστή σας, θα έπρεπε ο υπολογιστής σας να είναι συνέχεια σε λειτουργία αλλά και πάλι δεν θα έφτανε η σύνδεση που έχετε στο ίντερνετ να μοιράσει τα δεδομένα σε περισσότερους από 20 επισκέπτες ταυτόχρονα. Έτσι επιλέγουμε από κάποια εταιρεία που έχει μεγάλα κέντρα με υπολογιστές για αυτή ακριβώς την δουλειά, να πληρώσουμε συνδρομή ώστε να μας παραχωρήσει χώρο. Συνήθως, όταν οι ανάγκες σε επισκεψιμότητα είναι μικρές, επιλέγουμε να αγοράσουμε χώρο από έναν server όπου θα φιλοξενείται η ιστοσελίδα η δική μας, όπως και πολλές άλλες. Αν οι ανάγκες μας είναι μεγάλες, τότε σταδιακά υπάρχουν διάφορα επίπεδα, με κορυφαίο την ενοικίαση ενός server αποκλειστικά για την σελίδα μας. Τότε όμως το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο.

Κατασκευή Ιστοσελίδας είναι όλα τα απαραίτητα στάδια μέχρι να μπορούν να βλέπουν οι επισκέπτες την ιστοσελίδας σας. Περιλαμβάνει τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, τις λειτουργίες και το περιεχόμενο. 


Έχουμε αφήσει εκτός την προώθηση, τη διαφήμιση και την τεχνική υποστήριξη καθώς δεν είναι απαραίτητα στάδια για να μπορεί να εμφανίζεται σωστά η ιστοσελίδα σας. Είναι στάδια που θα καλύψουν ανάγκες και θα επιτύχουν στόχους, στάδια απολύτως απαραίτητα, αλλά μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας σας.