Ίντερνετ και Ιστοσελίδα

Guidelines

Έχουμε ετοιμάσει τον παρακάτω οδηγό για να μάθετε και να ανακαλύψετε τι ισχύει στον κόσμο του internet.

SCROLL

Σχεδίαση ΓΡΑΦΙΚΩΝ

 

Όπως σε κάθε μαγαζί ή γραφείο υπάρχουν στοιχεία εντυπωσιασμού (πχ ο φωτισμός), υπάρχει μία μεγάλη πινακίδα ή η βιτρίνα, έτσι και σε μία ιστοσελίδα πρέπει να να υπάρχει το προφίλ το δικό σας ή της εταιρείας σας, τα χρώματα, το ύφος και το ανάλογο μέγεθος.

Μάθετε Περισσότερα

Δημιουργία ΚΩΔΙΚΑ

 

Σωστός προγραμματισμός σημαίνει σωστές λειτουργίες, ταχύτητα, ασφάλεια δεδομένων. Σημαίνει αξιοπιστία στις μηχανές αναζήτησης και εμπιστοσύνη στους επισκέπτες-πελάτες σας. Στην Webgrab δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ότι κι αν χρειάζεστε μπορούμε να το κάνουμε.

Μάθετε Περισσότερα

Διαχείριση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

 

Αν οι ανάγκες σας είναι τέτοιες ώστε να χρειαστείτε κάποιον να προσθέσει, να αλλάξει ή να τροποποιήσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, τότε εμείς θα είμαστε εκεί για εσάς. Η ομάδα μας προσθέτει το περιεχόμενο σε κάθε νέα εργασία, είτε αυτό είναι κείμενο είτε φωτογραφίες, βίντεο ή αρχεία.

Μάθετε Περισσότερα

Ανανέωση WEBSITE

 

Νομίζετε ότι ήρθε ο καιρός για ανανέωση; Εξηγήστε μας τι ακριβώς σας αρέσει και τι όχι. Εμείς θα σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα σας οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο, όποιος και αν είναι αυτός (αλλαγή προφίλ, προσέλκυση νέων πελατών, προσέγγιση νέων αγορών κ.ά).

Μάθετε Περισσότερα

Ταχύτητα & ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 

Πριν αρχίσετε να πληρώνετε για μεγαλύτερο πακέτο φιλοξενίας, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα σας είναι πλήρως βελτιστοποιημένη, γρήγορη και χωρίς σφάλματα. Το μέγεθος μιας ιστοσελίδας, σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις έχει μειωθεί ακόμη και 50% !

Μάθετε Περισσότερα

Τεχνικές & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

 

Στο ίντερνετ, θα πρέπει να προβληθείτε, να εμφανιστείτε στην οθόνη των επισκεπτών, να σιγουρευτείτε ότι όλοι πλέον γνωρίζουν για εσάς. Επειδή στο διαδίκτυο η διαδικασία αυτή δεν γίνεται από στόμα σε στόμα ή τουλάχιστον δε στηρίζεται σε αυτή τη λογική, εμείς γνωρίζουμε τρόπους και μεθόδους για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τον στόχο σας.

Μάθετε Περισσότερα

Στοχευμένη & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Η διαφήμιση στο ίντερνετ είναι πιο αποτελεσματική από οπουδήποτε αλλού. Γίνεται σε στοχευμένο και απεριόριστο κοινό, στο κοινό που θα θέλατε να προσεγγίσετε εσείς οι ίδιοι και να παρουσιάσετε την εταιρεία σας, τις υπηρεσίες σας και τα προϊόντα σας.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τηλέφωνο Γραφείου : 23315-03428
Email : info@webgrab.gr