Ίντερνετ και Ιστοσελίδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SCROLL

Απαιτείται ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ?

 

Σε τακτά χρονικά διαστήματα η διαδικασία συντήρησης είναι απαραίτητη. Η αποθήκευση όλων των αρχείων, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η διαγραφή προσωρινών αρχείων, πολλές φορές μπορεί να σώσει τις καταστάσεις. Φανταστείτε να συμβεί το οτιδήποτε στον server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας και να χάσετε όλα τα αρχεία. Η μόνη λύση θα είναι να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα από την αρχή. Για αυτό πάντα θα πρέπει να υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας για όλη τη δομή της ιστοσελίδας.

Είναι ώρα για ΑΝΑΝΕΩΣΗ ?

 

Νομίζετε ότι ήρθε ο καιρός για ανανέωση; Εξηγήστε μας τι ακριβώς σας αρέσει και τι όχι. Εμείς θα σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα σας οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο, όποιος και αν είναι αυτός (αλλαγή προφίλ, προσέλκυση νέων πελατών, προσέγγιση νέων αγορών κ.ά).

Θα σας βοηθήσουμε να μάθετε να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας, γρήγορα και σωστά!

Επιδιόρθωση & ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Εάν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με την ιστοσελίδα σας μπορούμε να την εξετάσουμε, να βρούμε τη λύση και να την εφαρμόσουμε. Προβλήματα μπορούν να προκύψουν για πολλούς λόγους, το σίγουρο, όμως, είναι ότι κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του. Εάν πάλι η σελίδα σας είναι πολύ παλιά ή δεν μπορεί να καλύψει πλέον τις ανάγκες σας που έχουν αλλάξει ή μεγαλώσει, μπορούμε να την κατασκευάσουμε από την αρχή, χωρίς να χάσετε τα γραφικά, το λογότυπο, τις εικόνες και τα κείμενα που ήδη έχει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τηλέφωνο Γραφείου : 23315-03428
Email : info@webgrab.gr