Ίντερνετ και Ιστοσελίδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SCROLL

Είναι απαραίτητη η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ?

 

Η διαφήμιση είναι αναμφίβολα απαραίτητη για κάθε επαγγελματία, κάθε εταιρεία. Με τον τρόπο που λειτουργούμε εμείς, συστήνουμε να πραγματοποιείται η διαφήμιση στα πλαίσια μιας ευρύτερης στρατηγικής, ως επέκταση, δηλαδή, της προώθησης (SEO), γιατί η διαφήμιση από τη μια μπορεί να φέρνει άμεσα αποτελέσματα, από την άλλη, όμως, έχει και τη δυνατότητα να δυναμώσει την ιστοσελίδα σας σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Μια τέτοια αντιμετώπιση έχει ως αποτέλεσμα μετά από καιρό να μη χρειάζεστε διαφήμιση για ορισμένες κατηγορίες, αφού θα εμφανίζεστε ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Παράλληλα, θα έχετε καταφέρει να ισχυροποιήσετε τη διαδικτυακή παρουσία σας, προβάλλοντας ένα άμεσα αναγνωρίσιμο Brandname, το οποίο θα αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα δραστηριότητάς σας, καταφέρνοντας έτσι να προσελκύσει ακόμη περισσότερους πελάτες.

Με ποιον τρόπο μπορώ να έχω μια ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ?

 

Η διαφήμιση μπορεί να γίνει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να γίνει μέσα από το διαφημιστικό δίκτυο της Google, του Facebook, του LinkedIn, της Linkwise, ακόμη και μέσω του Instagram και άλλων παρόμοιων δικτύων ή να γίνει με απευθείας διαφήμιση σε μεγάλα και γνωστά sites.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες διαφημίζονται συνεχώς στο διαδίκτυο, σε όλες τις ιστοσελίδες που διαθέτουν χώρο διαφημίσεων ακόμη και σε εταιρείες προβολής βίντεο (Youtube).

Αποτελεσματική ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ?

 

Η διαφήμιση στο ίντερνετ είναι πιο αποτελεσματική από οπουδήποτε αλλού.

Η διαδικτυακή διαφήμιση γίνεται σε στοχευμένο και απεριόριστο κοινό, στο κοινό που θα θέλατε να προσεγγίσετε εσείς οι ίδιοι και να παρουσιάσετε την εταιρεία σας, τις υπηρεσίες σας και τα προϊόντα σας. Πώς γίνεται αυτό; Η αρχή βασίζεται στο γεγονός ότι όλοι αφήνουμε ίχνη στο ίντερνετ. Όταν επισκεπτόμαστε μία ιστοσελίδα ή κάνουμε μία αναζήτηση στο ίντερνετ, οι πληροφορίες αυτές αποθηκεύονται προσωρινά ή μόνιμα και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται ανάλογα.

Για παράδειγμα, αν μπείτε να δείτε τα νέα προγράμματα μιας τηλεφωνικής εταιρείας και αυτή η εταιρεία έχει ενεργή κάποια διαφήμιση στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε ότι στην επόμενη σελίδα που θα επισκεφθείτε θα δείτε διαφημίσεις αυτής της εταιρείας ή άλλων εταιρειών (που δίνουν περισσότερα χρήματα), σχετικών πάντα με την τηλεφωνία.

Ποτέ δεν αρκεί μία όμορφη αισθητικά ιστοσελίδα, αλλά απαιτείται και μία ανάλογη στρατηγική διαφήμισης. Πάντα έχουμε στο νου πως δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να υπάρχει μία όμορφη και λειτουργική ιστοσελίδα χωρίς να τη γνωρίζει ο κόσμος. Για αυτό το λόγο θεωρούμε την κατασκευή ιστοσελίδας άμεσα συνυφασμένη με την προώθηση στο κοινό και τη δημιουργία αναγνωρισιμότητας σε όσους ενδιαφέρονται για ό,τι αυτή η ιστοσελίδα έχει να προσφέρει.

Στη Webgrab ΜΠΟΡΟΥΜΕ

  • Να δημιουργήσουμε αποτελεσματικές διαφημίσεις
  • Να οργανώσουμε διαφημιστικές καμπάνιες
  • Να βεβαιωθούμε ότι η σελίδας θα λειτουργεί 24/7, για να έχει νόημα η διαφήμιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τηλέφωνο Γραφείου : 23315-03428
Email : info@webgrab.gr