Ίντερνετ και Ιστοσελίδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SCROLL

Για κάθε νέα ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

Η ομάδα μας προσθέτει το περιεχόμενο σε κάθε νέα εργασία, είτε αυτό είναι κείμενο είτε φωτογραφίες, βίντεο ή αρχεία. Το κάνουμε αυτό διότι θέλουμε αρχικά να είμαστε 100% σίγουροι για την εμφάνιση και τη λειτουργία της ιστοσελίδας, τη σωστή απεικόνιση σε κάθε συσκευή (pc, tablet, smartphone…), καθώς αλλάζει το μέγεθος της οθόνης, ενώ μια σωστή ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι ευανάγνωστη και να εμφανίζεται σωστά παντού, τη στιγμή που σας δίνουμε το χρόνο που χρειάζεστε ώστε να μάθετε να διαχειρίζεστε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας.

& Για κάθε φορά που θα μας ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

 

Αν οι ανάγκες σας είναι τέτοιες ώστε να χρειαστείτε κάποιον να προσθέσει, να αλλάξει ή να τροποποιήσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, τότε εμείς θα είμαστε εκεί για εσάς. Αν, για παράδειγμα, δεν έχετε κάποιο άτομο να ασχολείται με την ιστοσελίδα σας και θέλετε να προσθέσετε 100 νέα προϊόντα (έστω ότι η επιχείρηση χρειάζεται συχνή ενημέρωση του καταλόγου προϊόντων της), τότε είμαστε στη διάθεσή σας.

Είτε πρόκειται για φωτογράφιση και προσθήκη περιεχομένου, είτε απλή ψηφιοποίηση αρχείων, εμείς θα το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα σας βοηθήσουμε να μάθετε να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας, γρήγορα και σωστά!

Εύκολη και απλή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Σε κάθε δυναμική ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε, δημιουργούμε ένα εύχρηστο και φιλικό πάνελ διαχείρισης. Πρόκειται για μία δεύτερη ουσιαστικά σελίδα, με περιεχόμενο στο οποίο έχετε πρόσβαση και μπορείτε να δείτε μόνο εσείς ή ο διαχειριστής σας (τον οποίο εσείς ορίζετε). Στο πάνελ διαχείρισης μπορείτε να κάνετε ό,τι έχει σχέση με τη σελίδα σας, να προσθέσετε νέο περιεχόμενο, να αλλάξετε ή να διαγράψετε το ήδη υπάρχον, να δημιουργήσετε νέες συλλογές με εικόνες, να αποστείλετε ενημερωτικά emails στις επαφές σας, και πολλά άλλα ακόμη, ανάλογα με το πακέτο και τις δυνατότητες.

Προσφέρουμε πλήρη εκπαίδευση για την διαχείριση της ιστοσελίδας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τηλέφωνο Γραφείου : 23315-03428
Email : info@webgrab.gr