Ίντερνετ και Ιστοσελίδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SCROLL

Κάποιος που έχει δει κι έχει ακούσει ή κάποιος που ΓΝΩΡΙΖΕΙ ?

 

Οι προγραμματιστές μας αντιμετωπίζουν μια τριπλή πρόκληση σε κάθε νέα εργασία που αναλαμβάνουν. Έχουν να δημιουργήσουν μία ιστοσελίδα όπως ακριβώς την σχεδίασαν οι γραφίστες μας ή όπως την έχετε ζητήσει εσείς, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν τις νεότερες εφαρμογές, γλώσσες προγραμματισμού και οπτικά εφέ που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

 

Η τρίτη πρόκληση είναι να καταφέρουν να δημιουργήσουν τον κώδικα της ιστοσελίδας έτσι ώστε να είναι έξυπνα γραμμένος, με σκοπό η σελίδα να είναι γρήγορη και λειτουργική.

Ο προγραμματισμός έχει ΣΗΜΑΣΙΑ ?

 

Η διαδικασία αυτή, ακόμη και αν δε γίνεται πλήρως κατανοητή, δεν ακολουθείται από όλους τους προγραμματιστές. Για παράδειγμα, έστω ότι δίνετε σε κάποιον να γράψει ένα αρχείο κειμένου με 20 σελίδες περιεχόμενο. Άλλος μπορεί να τις γράψει χωρίς παραγράφους, άλλος με ορθογραφικά λάθη και άλλος όχι μόνο να τις γράψει σωστά, αλλά και να διαμορφώσει με ελκυστικό τρόπο τις γραμματοσειρές, τις επικεφαλίδες, τα χρώματα και να προσθέσει μερικές εικόνες.

Όπως καταλαβαίνετε όλοι θα έλεγαν ότι μπορούν να γράψουν, όμως το ποιος θα έκανε την καλύτερη και πιο σωστή εργασία για εσάς είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ειδικά στις ιστοσελίδες το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι το μόνο ζητούμενο, αλλά σχετίζεται άμεσα και με το πως δημιουργείται προγραμματιστικά αυτό το αποτέλεσμα. Μία όμορφη ιστοσελίδα δεν αρκεί για να καλύψει τον πελάτη ή τον επισκέπτη, καθώς παράλληλα απαιτείται και να φορτώνει σωστά, αλλά και να φορτώνει γρήγορα.

Πόση ώρα θα περιμένατε για να φορτώσει μία ιστοσελίδα που θα σας ενδιαφέρει;

Πόση ώρα νομίζετε ότι θα περιμένουν οι επισκέπτες για την δική σας ιστοσελίδα;

Είναι τόσο σημαντικός ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ?

Η απάντηση είναι ΝΑΙ, με κεφαλαία γράμματα μάλιστα. Ο προγραμματισμός είναι το Α και το Ω.

Σωστός προγραμματισμός σημαίνει σωστές λειτουργίες, ταχύτητα, ασφάλεια δεδομένων. Σημαίνει αξιοπιστία στις μηχανές αναζήτησης και εμπιστοσύνη στους επισκέπτες-πελάτες σας. Φυσικά υπάρχουν ιστοσελίδες με κοινό και απλό προγραμματισμό (πχ blogspot, οτε κ.ά.), που λειτουργούν και μπορούν να καλύπτουν απλές ανάγκες. Αλλά … Καλύπτουν ανάγκες μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Εξαρχής υπάρχουν περιορισμοί. Υπάρχουν όρια για εσάς. Όρια που όταν αναγκαστείτε να ξεπεράσετε θα πρέπει είτε να πληρώσετε παραπάνω μέχρι να τεθούν οι επόμενοι περιορισμοί είτε να πληρώσετε για την κατασκευή μίας νέας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας.

Χρειάζεστε προγραμματιστές που να γνωρίζουν, που μπορούν να δημιουργήσουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τηλέφωνο Γραφείου : 23315-03428
Email : info@webgrab.gr