Ίντερνετ και Ιστοσελίδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SCROLL

Μαγαζί γωνία ή μαγαζί στα ΑΖΗΤΗΤΑ ?

 

Δεν έχει νόημα να έχετε μία ιστοσελίδα, είτε προσωπική είτε επαγγελματική, και να μην μπορούν να σας βρουν οι χρήστες του διαδικτύου ή οι πιθανοί πελάτες σας. Το να έχετε μία ιστοσελίδα δεν σημαίνει τίποτα. Θα πρέπει να σκεφθείτε εάν ανοίγατε νέο μαγαζί, που θα το ανοίγατε; Στο κέντρο της πόλης ή έξω από κάποιο χωριό;

Έτσι και στο ίντερνετ, θα πρέπει να προβληθείτε, να εμφανιστείτε στην οθόνη των επισκεπτών, να σιγουρευτείτε ότι όλοι πλέον γνωρίζουν για εσάς. Επειδή στο διαδίκτυο η διαδικασία αυτή δεν γίνεται από στόμα σε στόμα ή τουλάχιστον δε στηρίζεται σε αυτή τη λογική, εμείς γνωρίζουμε τρόπους και μεθόδους για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τον στόχο σας.

Η τεχνική SEO

 

Η τεχνική SEO, αφορά τις μηχανές αναζήτησης και στόχο έχει να προβάλλεται η ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Με την τεχνική αυτή γίνεται πανικός στο διαδίκτυο, ο καθένας προσφέρει σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα για λίγα μόλις ευρώ. Μάλιστα, πρόσφατα η google άλλαξε τον αλγόριθμό της (τον οποίο όπως και πριν δεν τον γνωρίζει κανένας), κι έστειλε στις τελευταίες σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης ιστοσελίδες που έβγαιναν πρώτες με ύπουλες τεχνικές. Πολλές είναι οι εταιρείες που δίνουν εγγυημένα αποτελέσματα με χαμηλό κόστος.

Προσέξτε! Δεν υπάρχει εγγυημένο αποτέλεσμα, γιατί πολύ απλά, ό,τι κάνετε εσείς στην ιστοσελίδα σας το ίδιο θα κάνουν τουλάχιστον άλλοι 100 ανταγωνιστές σας.

Αν οι μηχανές αναζήτησης θεωρήσουν ότι χρησιμοποιείτε ύπουλες τεχνικές για να ανεβείτε στις θέσεις αποτελεσμάτων, τότε η σελίδα σας θα μπει στην μαύρη λίστα, απ’όπου θα είναι αδύνατον να βγει.

Η διαδικασία είναι πολύ χρονοβόρα, απαιτεί πολλές γνώσεις, συνεχή ενασχόληση και τα αποτελέσματα αργούν να φανούν (περίπου 2 μήνες). Με κάποιο τρόπο, πρέπει να καταλάβουν οι μηχανές σε τι αναφέρεται η ιστοσελίδα σας, αν έχει σχέση με το περιεχόμενο αυτό, αν το περιεχόμενο είναι οργανωμένο (τίτλοι, κεφαλίδες, παράγραφοι). Παράλληλα, οι μηχανές ελέγχουν αν η ιστοσελίδα σας είναι γρήγορη, αν περιέχει σφάλματα στον κώδικα και αν είναι βελτιστοποιημένη. (Υπάρχουν πολλές παράμετροι ακόμη, που δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρουμε εδώ). Αν περάσετε όλα αυτά τα τεστ, τότε οι μηχανές αναζήτησης αρχίζουν να σας σέβονται και να σας εμφανίζουν υψηλότερα στα αποτελέσματα.

Γιατί είναι τόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το SEO ?

 

Μία ιστοσελίδα που προβάλλεται στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης αποκτά σημαντική επισκεψιμότητα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται (μόνοι τους έκαναν την συγκεκριμένη αναζήτηση) και επομένως είναι πιθανοί πελάτες σας!

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι πιθανότητες να πατήσει ένας χρήστης κάτι από τα πρώτα αποτελέσματα της google είναι 1000 φορές περισσότερες από το να ψάξει στις επόμενες σελίδες των αποτελεσμάτων.

Ο ρόλος μας είναι να ερευνήσουμε τις προτιμήσεις του κόσμου, και να σας εμφανίσουμε σε αυτές. Για να πετύχουμε το στόχο αυτό ενισχύουμε την ιστοσελίδα σας, αν δεν διαθέτει τον απαραίτητο κώδικα, ώστε να είναι συμβατή με τις προϋποθέσεις της Google.

Στη Webgrab ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Στόχος μας είναι να δηλώσουμε την σημαντικότητα της σελίδας σας στην Google λέγοντάς της ότι δεν είστε μια ιστοσελίδα χωρίς ποιότητα. Το ποιοτικό περιεχόμενο είναι πολύ σημαντικό, καθώς αυτό δίνει και ταυτότητα στην ιστοσελίδα σας.

  • Να κατασκευάσουμε μία σελίδα από την αρχή
  • Να δημιουργήσούμε τις προϋποθέσεις και τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά
  • Να μειώσουμε το χρόνο και ταυτόχρονα το τελικό κόστος διαφήμισης

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τηλέφωνο Γραφείου : 23315-03428
Email : info@webgrab.gr